Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνοφαρμακολογίας - «Από τους Βικογιατρούς στην Σύγχρονη Φυτοθεραπεία» (1-3 Μαρτίου 2024)

Submitted by hbsadmin on
Main Image

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ελληνικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας

Έχω την τιμή και την χαρά να σας ενημερώσω και να σας προσκαλέσω στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνοφαρμακολογίας με θέμα «Από τους Βικογιατρούς στην Σύγχρονη Φυτοθεραπεία». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη ιστορική πόλη των Ιωαννίνων το τριήμερο 1,2 και 3 Μαρτίου 2024. 

Στην Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας έχουμε μια μακρόχρονη παράδοση, με αφετηρία τις παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους και πρακτικές να διερευνούμε και να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τα σύγχρονα δεδομένα της επιστήμης.

Θέσεις στο Φινλανδικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Submitted by hbsadmin on

Το Φινλανδικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Luomus, είναι ένα ανεξάρτητο ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι και αποτελεί το εθνικό μουσείο φυσικής ιστορίας της Φινλανδίας. Το Luomus προσκαλεί ενδιαφερόμενους για τις παρακάτω θέσεις: 

Βράβευση της Γεωργίας Καμάρη στο 17ο Συνέδριο της OPTIMA

Submitted by hbsadmin on
Main Image

Κατά τη διάρκεια του 17ου Συνεδρίου της OPTIMA (XXVII OPTIMA Meeting) που πραγματοποιήθηκε από τις 20-23 Σεπτεμβρίου 2023 στις πόλεις Erice και Palermo της Σικελίας με τη συμμετοχή 162 επιστημόνων από 26 χώρες και 107 επιστημονικά ιδρύματα, τιμήθηκε η Γεωργία Καμάρη, Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών και Επίτιμο μέλος της ΕΒΕ, με το Χρυσό Μετάλλιο της OPTIMA το οποίο της απονεμήθηκε ως αναγνώριση της πολύχρονης συμβολής της στη Βοτανική.

Θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή σην ομάδα GLORIA στη Βιέννη

Submitted by hbsadmin on

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Αναζητούμε υποψήφιους για μια θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή στην ομάδα συντονισμού GLORIA στη Βιέννη. Η θέση είναι για 30 ώρες την εβδομάδα, για 3 χρόνια με μια δυνατότητα παράτασης.

Δείτε την αγγελία εδώ:
https://www.oeaw.ac.at/fileadmin/subsites/Jobs/IGF/IGF083AS123.pdf

Η προθεσμία για αιτήσεις παρατάθηκε ως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Ξαναβρέθηκε μετά από 61 χρόνια η Consolida samia

Submitted by hbsadmin on
Main Image

Εθνικόν και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιον Αθηνών
Τμήμα Βιολογίας, Τομέας Βοτανικής, Εργαστήριο Γενικής Βοτανικής

Αθήνα, 5 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4η Εβδομάδα για τη Διατήρηση Μεσογειακών Φυτών, 23-27 Οκτωβρίου 2023

Submitted by hbsadmin on
Main Image

Η "4η Εβδομάδα για τη Διατήρηση Μεσογειακών Φυτών" (4th Mediterranean Plant Conservation Week) θα πραγματοποιηθεί στον Βοτανικό Κήπο της Βαλένθια Ισπανίας στις  23-27 Οκτωβρίου 2023. 

Αναλυτικές πληροφορίες, πρόγραμμα, φόρμες συμμετοχής κ.λπ. μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες του συνεδρίου: http://www.medplantsweek.uicnmed.org/public_html/medplantsweek/en/4th-m…

Αποτελέσματα εκλογών για νέο ΔΣ της ΕΒΕ

Submitted by hbsadmin on
Main Image

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΒΕ πραγματοποιήθηκαν με ηλεκτρονική ψηφοφορία στις 19/07/2022. Συνολικά ψήφισαν 93 από τα 133 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΒΕ για το ΔΣ και 91 μέλη για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ.