Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνοφαρμακολογίας - «Από τους Βικογιατρούς στην Σύγχρονη Φυτοθεραπεία» (1-3 Μαρτίου 2024)

Submitted by hbsadmin on

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ελληνικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας

Έχω την τιμή και την χαρά να σας ενημερώσω και να σας προσκαλέσω στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνοφαρμακολογίας με θέμα «Από τους Βικογιατρούς στην Σύγχρονη Φυτοθεραπεία». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη ιστορική πόλη των Ιωαννίνων το τριήμερο 1,2 και 3 Μαρτίου 2024. 

Στην Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας έχουμε μια μακρόχρονη παράδοση, με αφετηρία τις παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους και πρακτικές να διερευνούμε και να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τα σύγχρονα δεδομένα της επιστήμης.

Πιστοί σε αυτήν την πρακτική, θα έχουμε ένα γόνιμο τριήμερο με προφορικές και γραπτές ανακοινώσεις, καθώς επίσης και στρογγυλά τραπέζια σε φλέγοντα θέματα που ενδιαφέρουν τους ερευνητές διαφόρων επιστημονικών κλάδων που σχετίζονται με την Εθνοφαρμακολογία, τους φαρμακοποιούς της κοινότητας και όσους ασχολούνται με τομείς που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την υγεία.

Κατά την διάρκεια του τριημέρου θα επισκεφθούμε και το φαράγγι του Βίκου από όπου κατά παράδοση οι Βικογιατροί συνέλεγαν τα γιατρικά τους.

Επίσης στα πλαίσια της διασύνδεσης με την διεθνή ερευνητική κοινότητα και της προσπάθειας αναβίωσης της παραδοσιακής θεραπευτικής των χωρών της Νότιας Ευρώπης θα υπάρχουν και προσκεκλημένοι ομιλητές από την περιοχή των Βαλκανίων.

Σας περιμένουμε όλους
Ναντίνα Μερκούρη 
Φαρμακοποιός 
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας

Εγγραφές 

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφές https://ethnopharmacologycongress.gr/%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%…

 

Σχετικά αρχεία