Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διαδικτυακές συναντήσεις νέων βοτανικών που ερευνούν την ελληνική χλωρίδα

Submitted by hbsadmin on
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η συνάντηση νέων βοτανικών που η έρευνά τους επικεντρώνεται στην καταγραφή και μελέτη της Ελληνικής χλωρίδας.

Στους σκοπούς της πρωτοβουλίας συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

  • Η παρουσίαση του ερευνητικού έργου των συμμετεχόντων και η ανταλλαγή εμπειριών.
  • Η παρουσίαση νέων τεχνικών και επιστημονικών μεθόδων.
  • Η συζήτηση πρόσφατων επιστημονικών εργασιών κοινού ενδιαφέροντος.
  • Η καταγραφή προβλημάτων και δυσκολιών στα πλαίσια του ερευνητικού τους έργου και κάθε άλλο θέμα που θα προκύψει από τις συζητήσεις.

Οι συναντήσεις αποσκοπούν στη βελτίωση της επικοινωνίας και την προώθηση συνεργασιών μεταξύ νέων βοτανικών που έχουν ως κοινό τη μελέτη της χλωρίδας της Ελλάδας. Οι συναντήσεις θα γίνονται διαδικτυακά κάθε 15 ημέρες και απευθύνονται σε προπτυχιακούς φοιτητές με πτυχιακή εργασία σε taxa της Ελληνικής χλωρίδας, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και μεταδιδακτορικούς ερευνητές.

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι βοτανικοί μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στέλνοντας email στην Κωνσταντίνα Κουτρούμπα (k [dot] koutroumpaatbo [dot] berlin (k[dot]koutroumpa[at]bo[dot]berlin)), την Κατερίνα Γούλα (agoulaatbiol [dot] uoa [dot] gr (agoula[at]biol[dot]uoa[dot]gr)) και τη Γεωργία Φάσσου (georgiafassatgmail [dot] com (georgiafass[at]gmail[dot]com)) μέχρι την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Συνοδευτικά αρχεία