Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οικονομική υποστήριξη μεταπτυχιακών φοιτητών για συμμετοχή στο Διεθνές Συνέδριο “Photosynthesis Research for Sustainability – 2015”

Submitted by hbsadmin on

Το ΔΣ της ΕΒΕ ανταποκρίνεται θετικά στο αίτημα του συναδέλφου Δρ Κώστα Σταματάκη, Συμπροέδρου του Διεθνούς Συνεδρίου “Photosynthesis Research for Sustainability – 2015” in honor of Dr. George C. Papageorgiou (που θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμπάρι Κρήτης, από 21-25 Σεπτεμβρίου 2015) για την στήριξη του Συνεδρίου (http://photosynthesis2015.cellreg.org/).

Το ΔΣ, στο πλαίσιο της πάγιας πολιτικής ενίσχυσης των νέων ερευνητών αλλά και των οικονομικών δυνατοτήτων της ΕΒΕ αποφάσισε να υποστηρίξει τη συμμετοχή 5 μεταπτυχιακών φοιτητών με το ποσόν των 150 ευρώ έκαστος/η.

Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες που προγραμματίζουν να λάβουν μέρος στο Συνέδριο να στείλουν αίτηση προς το ΔΣ με σύντομη αιτιολόγηση καθώς και ένα πρόσφατο, βιογραφικό σημείωμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kkoutsovatbiol [dot] uoa [dot] gr (kkoutsov[at]biol[dot]uoa[dot]gr).
Απαραίτητη προϋπόθεση υποψηφιότητας είναι ο/η ενδιαφερόμενος/η να είναι μέλος της ΕΒΕ (ή να γίνει στο μεταξύ).

Η χρηματική υποστήριξη θα καταβληθεί αμέσως μετά τη λήξη του Συνεδρίου και με την αποστολή της βεβαίωσης συμμετοχής τους από τον Δρ Σταματάκη.

Προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας για την οικονομική υποστήριξη: 20 Απριλίου 2015.