Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

18ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας

Θεσσαλονίκη, 2 έως 5 Οκτωβρίου 2024

Το 18ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 2 έως 5 Οκτωβρίου 2024

Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Ως βασικό θέμα του Συνεδρίου επιλέχθηκε το «Από τη διατήρηση στην αποκατάσταση της φυτοποικιλότητας – προς μια ολιστική προσέγγιση στην εποχή της κλιματικής κρίσης»

Την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή του Συνεδρίου, ενώ θα γίνει προσπάθεια διοργάνωσης εκδρομής και μετά το τέλος του Συνεδρίου, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου (θα εξαρτηθεί από την ύπαρξη ικανού αριθμού συμμετεχόντων). Πιθανοί προορισμοί για τις εκδρομές του Συνεδρίου είναι ο Όλυμπος για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και τα Στενά Νέστου για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. 

Κρατήστε αυτές τις ημερομηνίες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συναντηθούμε όλοι, να ενημερωθούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά. Περισσότερες πληροφορίες θα λάβετε σύντομα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της ιστοσελίδας της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας.

Conferences