Εγγραφές - Συνδρομές Μελών

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ

Για να γίνετε μέλος της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας, θα πρέπει να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής μέλους (.doc ή .pdf) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Στη συνέχεια αποστείλετε την αίτηση και το βιογραφικό σας

  • είτε ταχυδρομικά στον Γραμματέα της ΕΒΕ (Επίκουρη Καθηγήτρια Μ. Πανίτσα, Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστημιούπολη, 26504, Ρίο, Αχαΐα
  • είτε ηλεκτρονικά, με μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ταυτόχρονη κοινοποίηση σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ (Άρθρο 4 του Καταστατικού)

Μέλη της Βοτανικής Εταιρείας γίνονται επιστήμονες, ημεδαποί και αλλοδαποί, πτυχιούχοι Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, που εργάζονται σε βοτανικά εργαστήρια ή ινστιτούτα ή ομοειδή ερευνητικά ή εκπαιδευτικά κέντρα και απασχολούνται ενεργά και αποδεδειγμένα με θέματα της βοτανικής επιστήμης.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (Άρθρο 5 του Καταστατικού)

  • Τα υποψήφια μέλη υποβάλλουν αίτηση εγγραφής προς το Δ.Σ. στην οποία περιλαμβάνουν τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, έτος γέννησης, διεύθυνση μόνιμης κατοικίας), στοιχεία της επιστημονικής τους δραστηριότητας τα οποία να αποδεικνύουν την απασχόλησή τους με τη βοτανική επιστήμη (Ίδρυμα και Εργαστήριο στο οποίο εργάζονται, ιδιότητα, πρόσφατες δημοσιεύσεις, κτλ), και δήλωση για την ανεπιφύλακτη αποδοχή του καταστατικού της Εταιρείας.
  • Τα υποψήφια μέλη πρέπει να αναφέρουν το Τμήμα και το Πανεπιστήμιο από το οποίο αποφοίτησαν, το έτος απόκτησης πτυχίου, καθώς και τον τίτλο της διδακτορικής τους διατριβής, εάν κατέχουν, το Πανεπιστήμιο που απένειμε το διδακτορικό και το έτος κτήσης του.
  • Το Δ.Σ. γνωστοποιεί εγγράφως στους υποψηφίους την απόφαση του για την εγγραφή τους ή μη και συντάσσει σχετικό πρακτικό. Το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να υποβάλλει στη Γ.Σ. κατάλογο των εγγραφέντων νέων μελών. Υποψήφιο μέλος, του οποίου η αίτηση εγγραφής απορρίπτεται από το Δ.Σ. μπορεί να προσφύγει στη Γ.Σ., η οποία αποφαίνεται τελεσίδικα. Κατά της εγγραφής μέλους χωρεί ένταση υποστηριζόμενη από 2 τουλάχιστον μέλη. Η σχετική απόφαση λαμβάνεται από τη Γ.Σ. και είναι τελεσίδικη.

 

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΕΛΩΝ

Η εφάπαξ εγγραφή για τα νέα μέλη είναι 10 ευρώ.

Η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ για όλα τα μέλη της ΕΒΕ.

Τα στοιχεία λογαριασμού για την καταβολή των εγγραφών και των συνδρομών είναι:

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ:    GR3301710090006009101656615

Μόλις κάνετε την κατάθεση, στέλνετε αντίγραφο του καταθετηρίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..